top of page
dreamy, lovely, orange and teal, beautiful, sky, clouds, water, nature.jpg
my-project-10_edited.jpg
dreamy, lovely, orange and teal, beautiful, sky, clouds, water, nature.jpg
UUTISIA - NEWS
Martta6kk_edited.jpg

2024:

3.7: Pentuja-sivu päivitetty, meillä odotetaan syyspentuja!

Olemme astuttaneet nuoren silmäterämme, soopelityttö "Bertan", Maritan (Axi) tricolour komistuksella, "Meculla". Yhdistelmä on hieno, ja odotuksemme ovat korkealla.

19.6: Kesäterveisin! Avasimme uudet kotisivut ja vanhat poistuvat jollain aikataululla käytöstä, menetimme valitettavasti pääsyn tunnuksiimme. Kenneliimme kuuluu muutoin oikein hyvää. Martasta on kasvanut todella kaunis shelttineito. Bertta on aloittanut juoksut ja lähipäivinä on tarkoitus astuttaa komealla uroksella. Pentuesuunnitelmistamme siis pian lisää 

 

2023:


Vuosi 2023 on ollut rauhallisen leppoisa kennelissä. Pari kertaa on käyty näyttelyissä, ja ihan OK -arvosteluin. Klaaran ja Bertan terveystietoja on päivitetty. Kaikki koirat ovat terveitä. Joitakin ripsikasvuja on hoidettu.
17.12.2023 syntyi kenneliimme "Martta", tarkemmin sanottuna Furry Haven Grazie Mamma Mia. Martta on Bertan ja Jeren tomera tyttö, jonka kasvulle ja kehitykselle asetamme kovia odotuksia. Heitämme iloisin mielin, että Martta ei ole mistään hinnasta kaupan.

2022:


4.5: 
Pennut kasvavat silmissä ja meille kuuluu hyvää. Pennuille on keksitty nimet:  Furry Haven Back To Nirvana, Honeymoon Hunter, Born To Be Bold, No Mercy sekä Match The Papillon ♥

 

27.4:
Pennut ja koko muu poppoo voivat edelleen hyvin! Yksi narttupentu on ollut syntyessään muita pienempi, mutta alkukankeuksien jälkeen hän kirii muita myös päivä päivältä, kun häntä on valvottu ja hoivattu erityisesti silmällä pitäen extrarakkaudella. Pentueesta löytyy kaksi urosta, soopeli ja tricolour, sekä yksi tricolournarttu ja kolme soopelinarttua.

18.4:
Pentuja -sivu päivitetty, Klaaralle ja Teddylle on syntynyt 12.4 kuusi hurmaavaa pentua!

 

14.2:
Uusien kotisivujen rakennus käynnissä! Vanhat sivumme sulkeutuivat ja materiaalia katosi, joten uutta työstetään pikkuhiljaa.

 

11.2:
Klaara (Sunsweet Born To Be Gloria) on nyt ja eilen 10.2 astutettu "Teddyllä" (Scandyline Unconditional Love)!
Lisää yhdistelmästä tulossa pentuja-sivulle.

 

bottom of page