Sateenkaarisilta

"Sami" säilyy muistoissamme iäti. Lepää rauhassa, poika. 07.06.2001 - 05.08.2011

Aivan taivaan tällä laidalla siintää paikka nimeltä Sateenkaarisilta. Kun Sinulle erityisen läheinen eläin kuolee, siirtyy lemmikki Sateenkaarisillalle. Siellä on niittyjä ja kukkuloita, joilla ystävämme voivat vapaasti yhdessä kirmailla ja leikkiä. Siellä on yllin kyllin ruokaa, vettä ja auringonpaistetta, joten ystävämme viihtyvät ja nauttivat olostaan.

Eläimet, jotka ovat olleet sairaita ja vanhoja, saavat takaisin terveytensä ja elinvoimansa. Loukkaantuneet ja vammautuneet parantuvat ja vahvistuvat; juuri sellaisiksi, ​​jona muistamme ne onnensa päivinä. Eläimet ovat iloisia: Yksi asia kuitenkin vaivaa: ne kaipaavat jotakuta hyvin rakasta, sellaista, joka niiden kerran oli jätettävä  jälkeensä.

Ne kaikki juoksentelevat ja leikkivät yhdessä, kunnes eräänä päivänä yksi äkkiä pysähtyy ja luo katseensa kaukaisuuteen. Eläimen kirkkaat silmät ovat tarkkaavaiset, innokas keho alkaa vapista... Pian se alkaa erkaantua ryhmästä, kiitää yli vihreän ruohon, jalat kuljettavat kroppaa nopeammin ja nopeammin...

Tämä koira on havainnut Sinut, ja kun Sinä ja rakas ystäväsi vihdoinkin kohtaatte, te heittäydytte toistenne syleilyyn, ettekä koskaan enää luovu toisistanne! Onnellisia suukkoja satelee kasvoillesi, kätesi hyväilevät taas rakasta päätä ja katsot vielä kerran oman lemmikkisi luottavaisiin silmiin... Nämä silmät olivat niin kauan poissa elämästäsi, mutteivät koskaan poissa sydämestäsi.

Sitten te ylitätte Sateenkaarisillan yhdessä! ❤

The Rainbow Bridge

Kuvaus