• "Emma"

    Furry Haven Devil May Care
    Kuva: Annette Korhonen

  • "Kamu"

    Bluetrics Alasdair
    Kuva: Anu Lauos

Pentusuunnitelma syksylle 2017:

 

Shelttikatraamme hienohelma, "Emma", ja Anu Lauoksen silmäterä, komea "Kamu", saavat toisensa. Kyseessä on rakkaustarina, joka toivon mukaan ryydittyy pikku pentusilla syksyllä. Astutus tapahtui 19.07.2017, ja merkeistä päätellen Emma on tiineenä. Laskettu aika on 20.09.2017. 

Toteutuessaan pentue olisi 4 -vuotiaan Emman ensimmäinen. Yksi suutari on aiemmin. Yhdistelmä on tarkkaan harkittu. Blue merle -värinen emä on kooltaan (37 cm) ihanteellinen ja rakennekin on kohdallaan. Tricolour uros on narttua piirun nuorempi, kookkaampi (39 cm), strode, lihaksikas tyyppi. Parasta molemmissa on kuitenkin niiden vieraanvarainen, sosiaalinen luonne. Uskomme pariskunnan sopivan ja täydentävän toisiaan.

Molemmat koirat ovat vierailleet näyttelykehissä, ja menestystäkin on pikkuisen tullut. Emman sukulinjoilta löytyy useita muotovalioita ja mm. legendaarinen Grandgables  A Showy Fellow. Kamun sukutaulua erityisesti isän puolella komistavat väkevät jenkkisuvut USA:n muotovalioineen.   

Niin Emma kuin Kamukin ovat terveitä ja täyttävät rotuyhdistyksen ja kennelliiton asettamat jalostuskriteerit. Tarkempia tietoja koirista löytyy kasvattajan (Furry Haven) ja omistajan kennelsivuilta (Shegur'n) sekä SKL:n jalostustietojärjestelmästä.

Emme harrasta varaussysteemiä. Mikäli olet kiinnostunut pennuista, lähestythän meitä sähköpostitse. Pidätämme itsellämme täyden oikeuden valita pennulle paras mahdollinen koti.  

 

 

 

 

Kts. sukuyhdistelmä tästä: 

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI32079/13&ReknoI=FI38192/14

 

E-mail: pekkakorhonen93@gmail.com